Wolves Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Wolves Team » Applications » Aplicatie Mihai.

Aplicatie Mihai.

Posts 1 to 4 of 4

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns:Ma numesc Mihai, am 14 ani si sunt din Bucuresti.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns:Fiindca eu cunosc membrii acestui team si vreau sa facem multe chestii impreuna.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns:Salut,ma numesc Mihai,am frumoasa varsta de 14 ani,locuiesc in orasul Brugges, Belgia. Cam din clasa a 6-a prietenii ma porecleau "nigga" deoarece sunt putin mai mulatru.Ca hobby am baschetul de aproximativ 4-5 ani si ma aflu in echipa CSS (club sportiv scolar).Eu ma consider destul de bun la acest sport.Sunt un baiat cu capul pe umeri, caruia ii place sa se distreze cu prietenii. Imi place sa muncesc pentru a castiga respectul celorlalti si consider ca pot fi de ajutor oricui. Sunt o persoana rabdatoare dau noi sanse persoanelor care au gresit dar pana intr-un anumit punct. Sunt o fire ambitioasa, nu ma pierd cu firea in situatiile extreme ,ci imi pastrez calmul si incerc sa fac tot posibilul ca tot ce fac sa imi iasa perfect. Sunt un baiat respectuos, nu imi place sa fiu luat in deradere si merg pe principiul "Respecta si vei si respectat!".Caut ca mereu in jurul meu sa fie armonie si intelegere. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente, si traiasc viata pe deplin bucurandu-ma de fiecare clipa. Nu suport genul de oameni prefacuti, cei care te copiaza in tot ceea ce faci si prietenii falsi. Ma integrez foarte repede intr-un nou colectiv si tind sa fiu prieten cu toti. Am un limbaj corect gramatical si non-vulgar. Cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata. Uneori sunt visator cand ma gandesc la ce am realizat in trecut si ce voi realiza in viitor.Sunt o fire calma, serioasa, ambitioasa, cuminte, nu intru in conflicte nici nu creez unele, stau in banca mea, sunt glumet, am simtul umorului destul de dezvoltat, socializez cu toata lumea, nu accept minciuna nici nu o folosesc, ma mizez pe totul sau nimic, mereu incerc lucruri noi, mereu vreau sa ies in relief cu lucuri cat mai originale si folositoare. Sunt genul de baiat care munceste ca un sclav ca mai tarziu sa traiasca ca un rege.Desigur, ca orice alta persoana, am si unele defecte dar prietenii ma accepta asa cum sunt si asta este tot ce conteaza.Cam atat despre mine, sper sa va placa descrierea mea si sa aveti incredere in mine si sa imi acordati o sansa.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: 1 an, si joc pe B-Zone, Hgame, Ruby.

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns:Nu.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns:Desigur.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns:GLT, mi-ai spus sa intru aici.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCpqn3W … sBFzvtWrqQ

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns:Toti.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns:/

0

2

Acceptat iti acord o sansa!

0

3

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Ma numesc Beni, am frumoasa varstă de 17 ani şi locuiesc în orasul Ineu judetul Arad

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: De oarece este o academye cu un Viitor

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns: Ma numesc Beni, am frumoasa varstă de 17 ani şi locuiesc în orasul Ineu judetul Arad .O scurtă caracterizare fizică: Am în jur de 1,67m şi 60 kg. Am ochi căprui păr şaten. Caracterizare morală: Sunt un baiat simplu, prietenos, calm poate uneori timid şi serios. Sunt foarte punctual şi îmi place foarte mult ca şi cel cu care trebuie sa fac o treabă sa fie punctual. Nu îmi place să intru în probleme sau să ma cert.Ştiu ce este respectul, ce inseamnă a iti respecta colegii si a colabora cu acestia. Din totdeauna am mers pe principiul "Respecta si vei fi respectat". Imi iubesc familia si tin la prietenii mei. Imi place sa ma distrez cu prietenii si sa ne ajutam reciproc. Ma descurc bine la scoala, iar in timpul liber imi place sa ma joc un joc multiplayer cu prietenii, ori sa ies pe afara, la un fotbal sau biliard...

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: 2-3 Ani.

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Da desigur, de ce nu.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns:  Folden Lions Team [GLT]

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCo3Nxr … subscriber

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Mihai // WT

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns:Bafta, cu academya.

0

4

P1ngu iti voi acorda o sansa dar vezi ca nu aici trebuie sa postezi.

0

You are here » Wolves Team » Applications » Aplicatie Mihai.