#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?
Raspuns: Ma numesc Ionuc, da Ionuc, e un nume ciudat dar mama a vrut.
#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?
Raspuns: Pai, am cativa prieteni pe aici.
#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person
Raspuns:Salut! Numele meu este Ionuc, am varsta de 14 ani, locuiesc in orasul Baia-Mare din jud. Maramures si invat la Liceul Tehnologic "Nicolae Balcescu" la profilul Matematica- Informatica. Sunt un tip calm, cu simtul umorului, am rabdare, ma abtin atunci cand trebuie. Nu imi place sa ma bag aiurea in treburile altora si nici altii sa se bage in treburile mele. Incerc sa evit conflictele, nu imi plac playerii care se lauda, nici eu nu ma laud. In aceasta perioada de cand joc samp am invatat sa respect si sa iert persoanele care merita.Ma consider o persoana ambitioasa, comunicativa, apta de a conduce si de a intelege parerea fiecarui membru in parte. Pot sa spun ca odata ce ma apuc de un lucru, il fac ca la carte, dedicatia mea in cadrul jocului pentru playerii care sunt respectuosi cu mine si cu alti. Sunt fotograf.Fotografia inseamna amintiri, cel putin eu asa consider. Daca o fotografie e proasta, amintirile sunt ruinate. Daca nu-mi fac bine treaba, trag asupra mea multe dezavantaje. Iar aceasta "meserie" a mea inca de la varsta aceasta demonstreaza faptul ca reusesc sa fac o treaba calumea, cum am zis si in primele randuri ale descrierii. Desi sunt o fire modesta de fel, consider ca sunt superior fata de majoritatea celor de 16 ani, comparand inteligenta si nivelul de intelegere a fiecarei persoana.Materiile mele preferate sunt: Limba Romana, Limba engleza, Limba franceza si Matematica.Sunt pasionat de turism, un lucru care ma atrage foarte mult.Am cei 7 ani de acasa si incerc sa ma calmez cand sunt nervos
#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?
Raspuns: De un an, joc pe B-zone si pe un server mai necunoscut.
#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?
Raspuns: Nu.
#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?
Raspuns: Normal.
7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?
Raspuns: Golden Lions Team.
8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link
Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCAkAUX … subscriber
#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?
Raspuns: DenisN
#10 Alte informatii folositoare // Other useful information
Raspuns: Multumesc pentru timpul acordat citirii aplicatiei mele, mult succes.